Ritualul Parfumului și Uleiului Arăbesc

Utilitate parfumului este de a schimba mirosul natural al corpului într-unul plăcut. Un același parfum poate emana miresme diferite pe persoane distincte, în funcție de aciditatea pielii și de alți factori care țin de alimentație, medicație, pigmentație.

Parfumul este activat de căldura corporală, acesta fiind motivul pentru care ar trebui aplicat parfum pe piele în punctele principale ale pulsului.

în interiorul încheieturii mâinii;
pe gât;
în spatele urechii;
coatelor;
și în spatele genunchilor.

Recomandări:
Să nu se atingă încheieturile împreună, deoarece acest lucru va modifica moleculele parfumului și va avea ca rezultat un miros diferit.

Recomandări:
✓ Parfumarea prin pulverizare a părului; va dura mai mult și va difuza parfumul, deoarece este într-o continuă mișcare.
✓ Pulverizarea parfumului direct pe păr nu este recomandată datorită potențialului conținut de alcoolul ce poate usca părul.
  Varianta ar fi pulverizarea parfumului pe perie înainte de periajul părului.

Amplasarea parfumului:
De luat în considerare factorii naturali de umiditatea, lumina solară și variațiile de temperatură ce pot afecta parfumul în timp.
Pentru ca parfumul să dureze mai mult, depozitarea în poziție verticală într-un loc întunecat dar care nu este afectat de umiditate sau schimbări extreme de temperatură.

Categorii de Parfum
În parfumerie există diferite categorii parfumuri cu o anumită concentrație.

Concentrația se referă la cantitatea de ulei de parfum pur dintr-un parfum. Eau de Toilette, de exemplu, are o concentrație de parfum de aproximativ 10%, în timp ce Eau de Parfum 15%.

Parfumurile care sunt clasificate ca Parfum sunt la o concentrație de peste 20%.

Cu cât concentrația este mai mare, cu atât longevitatea pe piele este mai de durată, ceea ce înseamnă că un parfum durează mult mai mult pe piele decât un Eau de parfum.

Se poate aștepta ca un parfum să dureze 8-12 ore, în timp ce un Eau de parfum poate dura doar aproximativ 6 ore.

Extractul de parfum (parfumul ca atare) conține concentrația cea mai mare de compuși aromatici, între 15% și 40%.

Colecția Perfumeable este divizat în 3 părți;
1. For Her
2. For Him
3. UNISEX.

1.Parfumurile din colecția For Her aduce un omagiu frumuseții naturale, feminitătii și eleganței în interpretarea femeii moderne. Melanjul de ingrediente aduce o impresie floral-catifelată prin adierea notelor subtile și concentrației de compuși aromatici de lemn și mosc. Asemenea unui cocktail caramelizat, compozițiile adorate sunt cele care îmbină note delicioase de vanilie cu atingeri florale ce se întrepătrund suav pe o bază de note lemnoase.
Aroma radiantă dă dependența prin buchetul de miresme, fiind un parfum senzual, hipnotic și intens ce este dedicat femeilor ce incintă la o odisee orientală.

2.Somptuoasele parfumuri For Him sunt renumite pentru eleganța unică, masculinitatea miresmelor din lemn, ca o componentă esențială ce lasă o amprentă pielii prin longevitatea buchetului.

3.Parfum Unisex are note lemnoase și este prezentat într-o manieră arabică, elegantă si maiestoasa dedicat celor ce se învăluie în mister și transmit un aer exotic și senzual. Parfumurile Unisex amintesc de ecouri ale celor mai volatile acorduri eliberate și surprinse în timp.

v

Arta parfumeriei poate fi asociată alături de celelalte forme de arta, întrucât ea îndeplinește toate condițiile.